torstai 30. maaliskuuta 2017

Paloheinän ulkoilumajan sauna

Bloggaajienkin pitää välillä urheilla, saunomisen ja kaljottelun ohella. Tästä syystä suuntasimme Paloheinän urheilupuistoon, jossa sattumalta sijaitsee myös ulkoilumajan sauna. Päätimme hölkätä pikku lenkin ja suunnata sen jälkeen löylyihin.

Saunaan halutessaan täytyy ensin suunnata kahvion kassalle. Kahviossa näytti olevan myynnissä kaikkea pientä syötävää, kahvia ja virvokkeita. Sauna maksoi 5 € ja hintaan kuului paperipefletti. Kassa opasti ystävällisesti miesten pukuhuoneiden suuntaan.Pukuhuone on pelkistetty ja erittäin iso, mutta ajaa asiansa loistavasti. Riisuuntumisen jälkeen vuorossa on tutustuminen pesutiloihin. Pesutilat ovat paljon pienemmät, kuin pukuhuone antoi odottaa. Varustukseen kuuluu kuitenkin kolme suihkua. Tilat ovat todella siistit ja hiljattain rempatun oloiset.


Itse löylyhuone oli meille positiivisin yllätys. Tila on pienehkö, mutta saatu sisustettua todella viihtyisästi. Täälläkin on pinnat ja lauteet luultavasti rempattu. Kiukaana toimii sähkökiuas, joka antoi ainakin meille napakasti löylyä.Kaljaa emme täällä ottaneet, koska erehdyimme tulemaan autolla paikalle. Muut saunojat olivat kuitenkin leppoisan oloisia ukkoja, niin tuskin pari saunakaljaa saisi kovin pahoja katseita aikaan.

Erityismaininta täytyy antaa paikan kohtuulliselle hinnalle, joka on tällähetkellä halvin pääkaupunkiseudulta löytämistämme. Koimme saaneemme rahalle täyden vastineen. Jos jotain moitittavaa täytyy löytää, niin täältä ei pääse ulos vilvoittelemaan. Suosittelemme kyllä kokeilemaan, jos sattuu Paloheinän suunnalle ulkoilemaan

Lyhyesti

Hinta: 5 €
Kiuas: sähkö
Kaljaa: miksei
Ruokaa: Kahvilassa pientä syötävää ja virvokkeita
Avoinna: Ma, ke, pe 17-20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti